Buitenzonwering

Ook voor buitenzonwering kunt u terecht bij Bosma Woningstoffering. Van een klassieke markies tot een uitvalscherm tot moderne screens. 

Markies

De markies is een hoogwaardig type zonwering met een waardevolle investering vanwege de traditionele vormgeving. De markiezen zijn leverbaar in verschillende types en materialen (aluminium of hout). Leverbaar in duurzaam hout of onderhoudsarm aluminium.
 

Screens

Als u kiest voor de screens hoeft u nergens meer naar om te kijken. Ze zijn berekend op elk weertype. Op zomerse dagen houden ze – dankzij het glasvezeldoek – zonlicht en warmte buiten. Omdat het doek nauw aansluit op de geleiders, krijgen insecten geen kans om binnen te komen. Steekt de wind op en gaat het regenen? Uw screens zijn ertegen bestand. Zeker als u kiest voor onze windvaste screens: de ideale oplossing voor hoge gebouwen of locaties met veel wind. Helemaal op Texel! 
 

Uitvalscherm

Wilt u comfortabel genieten van het uitzicht op een zonovergoten tuin? Dan zijn uitvalschermen de ideale oplossing. Het doek van deze sterke zonwering zakt onder een hoek naar beneden. Het voordeel merkt u elke zonnige dag: u houdt het zonlicht en daarmee de warmte buiten. Tegelijkertijd komt er voldoende daglicht binnen en behoudt u uw uitzicht. 
 

Instagram
Inspiratie