Vloeren

Wij snappen dat een vloer kiezen vanaf een staaltje erg lastig is. Daarom denken we mee.  Met onze Room Visualizer kunnen we uw ideale vloer visualiseren in uw eigen interieur. 
 
Uiteraard kunt u ook fysieke stalen mee naar huis nemen om te kijken naar de lichtinval. 

PVC

PVC is een supersterk materiaal en daardoor erg populair als vloerbekleding. PVC kan in bijna iedere denkbare ruimte worden gelegd, ook in natte ruimtes en keukens. PVC-vloeren zijn gemaakt van kunsstof en zijn zeer slijtvast en makkelijk schoon te maken. Ideaal in ruimtes waar veel geleefd wordt. Ook is het mogelijk om PVC-vloeren over vloerverwarming te leggen. PVC-vloeren hebben vaak de look van een houten vloer, maar zijn daarentegen onderhoudsarm.

Laminaat

Laminaat is niet weg te denken in het huidige interieur. Niet vreemd ook met de voordelen dat het product met zich meebrengt. Laminaat is sterk, heeft een lange levensduur en het is onderhoudsarm. Wij bieden diverse soorten kwaliteitslaminaatvloeren van o.a. Meister en Quick-Step.

Tapijt

Zacht, warm en sfeervol. Tapijt is terug van weggeweest! Het voelt fijn aan de voeten, is behaaglijk in de wintermaanden en staat prachtig in een chique interieur. Ook werkt tapijt geluiddempend. Ideaal op de bovenverdieping of op trappen!

Trapbekleding

Trapbekleding is niet alleen een fraaie afwerking, het zorgt daarnaast voor geluidsdemping en veiligheid. Of u nu een moderne trapbekleding kiest, zoals PVC liever kiest voor een klassiekere look met tapijt. Het kan allemaal.

Lamelparket

Natuurlijk, klassiek en chique. Dat is een houten vloer! Wij bieden diverse soorten lamelparket aan. Dit is een houten vloer dat bestaat uit diverse lagen. Lamelparket is een stevig en duurzaam product dankzij de zeer lange levensduur.

Vinyl

Vinyl is een zacht materiaal, onderhoudsarm en van sterke kwaliteit. Het kan in zowel natte als droge ruimtes worden gelegd. Het materiaal is goed schoon te houden en in oneindig veel designs verkrijgbaar. Van houtlook tot effen tot print.

Instagram
Inspiratie