Raamdecoratie

De mogelijkheden voor raamdecoratie zijn eindeloos! Van Duette® Shades tot jaloezieën, rolgordijnen, shutters of plissé. Bekijk hieronder de opties. 
  • Duette® Shades raamdecoratie

Duette® Shades, worden ook wel duettes of dupli-gordijnen genoem. Dit type raamdecoratie zorgt voor een perfecte verdeling van licht en een uitstekende energie-efficiëntie, ongeacht het seizoen. De unieke honingraatstructuur werkt namelijk isolerend. In de winter houden Duette® Shades de kou buiten en de warmte binnen en in de zomer is het precies andersom: buiten is het warm, maar in huis blijft het koel.

  • Horizontale Jaloezieën

In een handomdraai van maximaal zicht naar buiten naar veel privacy naar binnen toe. Dat kan met horizontale jaloezieën. Wilt u graag horizontale jaloezieën voor de ramen, maar liever niet in de kozijnen boren? Dat kan met onze veelzijdige Jaloezieën.

Houten Jaloezieën

De Luxaflex® serie houten jaloezieën op maat bestaat uit prachtig hardhout en modern imitatiehout voor een fraaie look en hoge duurzaamheid.  Bekijk de  Luxaflex® serie hier alvast online. 

  • Rolgordijnen

Van verduisterende rolgordijnen, duo rolgordijnen tot transparante rolgordijnen. Er is altijd wel iets wat er bij uw stijl past. Daarnaast hebben rolgordijnen vele voordelen. U kunt spelen met het licht. Luxaflex heeft verschillende transparanties samengesteld die aan uw wens voldoen. Van compleet verduisteren tot zacht gedempt licht.

  • Shutters

Bent u op zoek naar zonwerende raamdecoratie? Wellicht zijn shutters wel wat voor u. Shutters worden ook wel omschreven als klap- of raamluiken met verstelbare horizontale lamellen. Door het tuimelen van de lamellen kunt u de hoeveelheid licht volledig naar wens aanpassen. 

Shutters bieden goede zonwering, uitstekende lichtregulering en de juiste mate van privacy. Luxaflex® shutters zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen: MDF, hout en kunststof.

Heeft u kleine ramen, draai-kiepramen, hoge ramen, brede ramen of speciale vormen? Voor ieder type raam hebben wij een passende oplossing, doordat wij shutters op maat maken.

  • Plissé

De strakke, precieze en verfijnde plissé gordijnen op maat, creëren een subtiel spel van licht en schaduw. Ze passen in zowel een modern als klassiek interieur. Plissé gordijnen zijn gordijnen die zichzelf opvouwen bij het openen. Plissé gordijnen op maat, ook wel Plissé Shades genoemd, geven uw interieur direct een sfeervolle uitstraling en zijn zeer geschikt voor in de woonkamer.

  • Horren

Geniet van frisse lucht zónder hooikoortsklachten en insecten door horren te plaatsen voor ramen en deuren.

Met de op maat gemaakte horren van Luxaflex® voorkomt u ongenodigde gasten. Wij komen graag bij u thuis langs om te kijken welke horren het meest geschikt zijn voor uw woning of pand.

Instagram
Inspiratie